About

 

Wereldwijd zijn miljoenen mensen slachtoffer van ongelijkheid, onderdrukking en extreem geweld. Persoonlijke levens worden door ingrijpende gebeurtenissen getekend en veranderen soms voorgoed. In een verlangen om fenomenen en ontwikkelingen te duiden, worden mensenlevens tot hapklare statistieken gereduceerd. Van al hun menselijkheid ontdaan. Het emotionele gevecht achter verlies en overleven blijft daardoor ongehoord.

Natasha gaat op zoek naar de persoonlijke verhalen achter de statistieken. Wie zijn deze mensen en wat is hun verhaal? Ze spreekt met betrokkenen, slachtoffers en nabestaanden over de impact van gebeurtenissen op individuele levens. Beyond the traces of injustice is het resultaat van deze zoektocht. In haar blog deelt ze haar persoonlijke gedachten, inzichten en analyses over brede maatschappelijke kwesties en illustreert ze aan de hand van persoonlijke verhalen.

Natasha bestudeerde de bestrijding van mensenhandel aan de Christelijke Hogeschool in Ede. In haar professionele leven probeert ze bij te dragen aan een rechtvaardige samenleving door maatschappelijke organisaties te ondersteunen bij de ontwikkeling en uitvoering van projecten en campagnes. Als schrijver deelt ze haar persoonlijke kijk op brede maatschappelijke kwesties. In haar werk zijn oorlog, mensenrechten en de strijd voor gerechtigheid terugkerende thema’s.